Skip to content

Caransebeș, sub spectrul culturii și al spiritualității

În perioada 20-28 martie, vă invităm la un regal de evenimente culturale și spirituale, menite să cultive mintea și spiritul:
Piesa de teatru „Frumoasa și bestia”, adusă, pe scena Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeș, de Teatrul de Vest Reșița, 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟎 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟎:𝟎𝟎 și 𝟏𝟏:𝟑𝟎. (https://teatruldevestresita-cs.ro/index.php/frumoasa-si-bestia/?fbclid=IwAR2mUEAfCJx5AaL3UmKdL1flJFEzPfH9a_8PugtQ7gMLgBGC9eMh61P8H98)
Duminică, 𝟐𝟒 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, începând cu ora 𝟗:𝟑𝟎, la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Caransebeș, se va oficia Sfânta Liturghie arhierească, prilejuită de 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐎𝐫𝐭𝐨𝐝𝐨𝐱𝐢𝐞𝐢. Slujba va fi urmată de Procesiunea Tinereții, pe traseul Catedrala Episcopală – Parcul Dragalina, unde Grupul psaltic „Ethos” al Episcopiei Caransebeșului va susține un recital de pricesne dedicat mamei. (https://www.episcopiacaransebesului.ro/anunturi-2/2024/03/duminica-ortodoxiei-in-episcopia-caransebesului/)
Atmosfera de sărbătoare va fi încununată de „Ofrandă Iubirii Răstignite”, un concert care va fi susținut de Grupul psaltic „Ethos” al Episcopiei Caransebeșului, începând 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖, în Sala de festivități „Nicolae Corneanu” a Episcopiei Caransebeșului.
Tot duminică, 24 martie, 𝐌𝐚𝐢𝐚 𝐌𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧 poposește la Caransebeș, unde va juca piesa 𝐍𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐞𝐮 (https://www.facebook.com/events/264053583416486)  , începând cu 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗:𝟑𝟎 la Casa de Cultură „George Suru”.
Seria evenimentelor va fi încheiată cu piesa de teatru 𝐅𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐜𝐭𝐮𝐬, sub regia Teatrului de Vest Reșița, 𝐣𝐨𝐢, 𝟐𝟖 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞, începând 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖:𝟎𝟎, la Casa de Cultură „George Suru”. (https://www.facebook.com/events/778786354170246/?ref=newsfeed)

Loading

Primary Sidebar

Translate »